top of page

Üretim Aşamaları



Üretim Aşamaları


Değerli Üreticilerimiz Merhaba,


Üretim başlangıç olarak sizleri bilgilendirmek amacıyla firmamızın işleyiş şeklinde yer alan prosedürler şöyledir.Gelen malın özellikleri doğrultusunda adii bir test laboratuvarmızda yapıyoruz. Bir tüp ve cam karıştırıcıyı içinde sallamak ile sıvı ve solüsyondan üç aşağı beş yukarı bir fikir elde ediyoruz.


Firmamıza gönderdiğiniz bu ilk çalışma üstüne yapacağımız yorumla, (Ör: Boya astarı için, daha satenimsi olmalı.) 2nci ve müşterimize göndereceğimiz numunemizi hazırlıyoruz. Burada yaklaşık mal hakkında bir tahminde bulunmanız mümkün olacak.

3ncü ve son numune olarak müşteriden gelen yorumlar eşliğinde son numunemizi hazırlayıp üretim için müşteriden onay alıyoruz.


Burada anlaşılan İmalat gibi gelse de biz müşterinin malını çalışıyor olacağız. Ama iç piyasada satmak isteyeceğiniz formatı hakkında bir fikir sahibi olacaksınız. Bir diğer taraftan Avrupa ürünü isterseniz onlları size küçük meblağlara biz temin edip, Avrupaya hazırlatabiliriz.


Teşekkürler, Selamlar,


Can Dündar

Dizilim Kimya

6 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör

Dizilim Reprezant

Dear Customers, Hello We are here to serve you with our company from sampling to packing with all the processes in chemicals. We are company established more than 3 years. We are here to serve you wit

Proto

Numuneler

bottom of page